Welkom bij The Inspirational Community Gospel Choir 

We all need You to survive

Iris de Jong - dirigent

Sinds 2006 is Iris als dirigent verbonden aan ons koor. Iris is al jaren actief als (solo) zangeres binnen allerlei (black) gospelkoren en bandjes. Iris is ook dirigent van een koor in Nieuwleusen. Wij vinden het fijn dat Iris naast haar gezin en haar werk als activiteitenbegeleider ook graag tijd wil vrijmaken als dirigent van ons koor!

Een citaat van Iris:
"Ik voel me vertrouwd en op mijn gemak bij dit koor. De koorleden zijn open en stralen veel warmte en liefde uit. Binnen dit koor merk ik de aanwezigheid van God. Het is goed om te weten dat we het niet op eigen kracht kunnen doen. Ik ben dankbaar voor het talent dat ik van God heb gekregen en

wil andere mensen ook enthousiast maken voor en met de liefde van God."

 

 

 


 

 

 

 

Pat(ricio) Winterdal - muzikaal arrangeur

Sinds 2006 is Pat aan ons koor verbonden als muzikaal arrangeur en basgitarist.
Met zijn conservatoriumopleiding voor lichte muziek sluit Pat prima aan op de muziek en zang van ons koor. Pat is ook producer, componist en een veel gevraagde studiomuzikant. Bekende namen waarmee Pat heeft samengewerkt zijn o.a. Candy en Hans Dulfer, Lee Towers, Frans Bauer.

Een citaat van Pat:
"Ik kwam kijken op een repetitieavond en werd meteen gegrepen door het enthousiasme van dit koor. Daarnaast zijn zij ook serieus bezig en die combinatie is nodig. Als je de Heer wilt dienen moet je dat doen met alles wat je in je hebt. Ik zie mijn talent als iets wat ik voor Hem mag doen."

 

 

 

Erik van der Kroft - pianist

 

Sinds 2003 is Erik als pianist verbonden aan ons koor. Erik studeerde aan het Rotterdams conservatorium en is freelance arrangeur/componist. Hij schreef filmmuziek en was als musical director betrokken bij diverse theaterprojecten. Bekende namen waarmee Erik heeft samengewerkt zijn o.a. Wendell Morrison, Sue Chaloner, Phyliis Harrell, Jessie Galante.

Een citaat van Erik:
"Al meer dan 10 jaar voelt dit koor als een familie. Een groep mensen die zich met hart en 'soul' inzet om samen prachtige muziek te maken. Met de gospel als basis, voor inspiratie, met emotie en met plezier".