Welkom bij The Inspirational Community Gospel Choir 

We all need You to survive

Op zondag 23 juni 2019 geeft The Inspirational Community Gospel Choir een optreden i.s.m. de gezamenlijke kerken tijdens de Braderie in Klundert.

Op zondag 21 april 2019 heeft The Inspirational Community Gospel Choir haar medewerking mogen verlenen aan de Paasdienst in de Kerk aan de Haven, Grotestraat 121, 5141 JP Waalwijk.

Op zondag 27 januari 2019 heeft The Inspirational Community Gospel Choir een concert gegeven voor de NIERPATIËNTEN VERENIGING in Tilburg. 

Op donderdag 13 december 2018 heeft The Inspirational Community Gospel Choir meegewerkt aan het Kerstprogramma van Max maakt mogelijk, een leuke middag voor ouderen die alleen zijn tijdens de feestdagen.

Op zaterdag 1 december 2018 heeft The Inspirational Community Gospel Choir weer meegewerkt aan de jaarlijks terugkerende Max Proms in de Jaarbeurs in Utrecht. Behalve ons koor deden mee The New London Chorale, de Britse discoband Hot Chocolate, de Britse popgoep LondonBeat en het Amerikaanse muziekduo The Weather GirlsEn ook binnenlandse topartiesten gaven acte the présance : Antje en Romy MonteiroAlle artiesten zijn muzikaal begeleid door Het Metropole Orkest.


Uitzending: ma 24-12-2018 om 22.15 uur en ma 31-12-2018 om 23.25 uur op NPO2.

                                                                        terugkijken op: npostart.nl

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018  heeft The Inspirational Community Gospel Choir weer haar medewerking mogen verlenen aan een tweetal concerten met The New London Chorale in respectievelijk Theater Gooiland, Hilversum en Stadstheater, Zoetermeer.


Op 12 mei 2018 heeft  The Inspirational Community Gospel Choir meegedaan met het Gospelfeest in Veenendaal.

Behalve ons koor waren er optredens van o.a. Black Gospel Choir G-Roots, Zangformatie 4-Gospel, Sharon Kips,

Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon. Verder een special van het Children's Gospel Choir.


De Basiliek,

Wiltonstraat 56,

Veenendaal.


Op zaterdag 20 januari 2018 was The Inspirational Community Gospel Choir in de NPO uitzending op radio 5 tijdens de uitzending van het programma Nederland Zingt Gospel, dat wordt gepresenteerd door Ron Stoeltie.
Tussen 11.00u en 12.00u in het tweede uur van de uitzending. Een intervieuw met onze dirigente Iris de Jong (ongeveer 4 minuten) en er wordt ook een nummer van onze CD gedraaid: "What He’s done for me"

Op deze link op onze Facebookpagina is het terug te beluisteren.